Zeges voor DSHS’ers Glamour Girl en Iberlina

26 oktober 2020

In het verleden via de Dutch Sport Horse Sales verkochte springtalenten blijven voor goede prestaties zorgen. Zo ontpopten de Zirocco Blue VDL-dochter Glamour Girl en de Vittorio-merrie Iberlina zich tot winnaars op de internationale concoursen in Saint Lô en Opglabbeek afgelopen weekend.

Sinds deze zomer vormt de eerder onder Richard Howley succesvolle Glamour Girl (Zirocco Blue VDL x Caletto I) een combinatie met topruiter Henrik von Eckermann. In augustus wonnen ze al het tweefasen 1.45m op CSI5* Saint Tropez, en afgelopen weekend bleken ze onverslaanbaar in het klassieke 1.45m op CSI4* Saint Lô. In de barrage kregen ze concurrentie van maar liefst 16 andere combinaties. In 2016 werd de door Stoeterij Gaesbeek gefokte Glamour Girl verkocht in de Dutch Sport Horse Sales.

Op het CSI2* in het Sentower Park in Opglabbeek, boekte Lisa Candin een zege bij de jonge paarden met de Vittorio-dochter Iberlina (mv.N-Aldato, fokker Jean Dresen). Deze vorig jaar geveilde merrie won de tweefasen speciaal-rubriek (1.30/1.35m) op donderdag.