Naomi van het Keizershof verkozen tot Youngster of the Year

30 september 2021

Mede dankzij haar uitstekende overwinning in de prestigieuze Youngster Cup-finale in Aachen, heeft de Cardento-dochter Naomi van het Keizershof geweldige reclame gemaakt voor de Dutch Sport Horse Sales. Deze in 2019 geveilde merrie is een veelbelovend toekomstig topspringpaard onder het zadel van Lorenzo de Luca en is dit jaar verkozen tot de DSHS Youngster of the Year.

Twee jaar geleden was Naomi van het Keizershof één van de pronkstukken binnen de collectie van de Dutch Sport Horse Sales en tijdens de veiling bleek ze met een topprijs van 445.000 euro de uitschieter van de avond. Dit fokproduct van Leon Otten kwam via deze veiling in handen van Jessica Springsteen, met wie ze inmiddels ook al goede internationale resultaten op haar naam gezet heeft.

Grote toekomst
Onder Jessica Springsteens partner Lorenzo de Luca beleefde de Cardento-dochter Naomi van het Keizershof onlangs haar tot nog toe grootste sportieve succes. Op het fantastische CHIO in Aachen snelde de merrie op fantastische wijze naar de overwinning in de op 1.45/1.50m-niveau verreden Youngster Cup-finale, waarmee ze voorbleef op een ijzersterk deelnemersveld. Twee dagen eerder was het duo al knap als tweede gefinisht in Aachen. De achtjarige merrie heeft een grote toekomst voor zich en die kan ze vanaf vandaag voortzetten met de titel DSHS Youngster of the Year op zak. Tijdens de 17e editie van de Dutch Sport Horse Sales is een award vervaardigd door de Limburgse kunstenaar Jos Dirix uitgereikt aan Jessica Springsteen en Lorenzo de Luca.