Manton Grange Stables scoort met DSHS’ers

28 augustus 2018

Op het internationale concours in Lastrup deden de ruiters van Manton Grange Stables keer op keer opvallende zaken met DSHS’ers. Zo deed de Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Haufom driemaal vooraan mee en behaalde hij op donderdag zelfs de winst.

Op de eerste dag eindigden Haranta (v.Zirocco Blue VDL) onder Conor McMahon, Haufom (v.Tangelo van de Zuuthoeve) met Tom Slattery en Harvard HX (v.Bustique) onder Conor McMahon als tweede, derde respectievelijk vierde in het 1.30m voor zesjarigen. Een dag later eindigden ze weer alle drie in de top-vier en wist Haufom zijn rit zelfs om te zetten in de winnende. In de finale op zaterdag kregen de zesjarigen een tweefasen 1.35m voorgeschoteld en daarin deden de DSHS’ers opnieuw goede zaken. Haufom en Harvard HX sprongen zelfs in exact dezelfde tijd foutloos rond, waarmee ze tweede werden, en Haranta was de snelste vierfouter. Chapeau!

Goede investering
Haufom kwam in 2016 bij de Dutch Sport Horse Sales onder de hamer en de andere twee werden afgelopen jaar aangeschaft door de Manton Grange Stables. Op 2 oktober kan er opnieuw in de toekomst geïnvesteerd worden op de DSHS.