Volg Dutch Sport Horse Sales en Limburgse Veulenveiling via ClipMyHorse

13 september 2014

Zaterdag 13 september 2014

Op dinsdag 23 september vindt in het Limburgse Weert de bekende paardenveiling Dutch Sport Horse Sales plaats. De dag erna komen maar liefst 108 veulens onder de hamer tijdens de Limburgse Veulenveiling. Zelf aanwezig zijn op deze veilingen is natuurlijk het leukst. Maar wanneer dat voor u niet mogelijk is, heeft de organisatie goed nieuws: de veilingen, alsmede de Dutch Sport Horse Sales-presentatie op maandag, zijn te volgen via de livestream van ClipMyHorse.

Door via uw computer, smartphone of tablet naar de site van de veilingen, of direct naar ClipMyHorse te gaan, kunt u toch meemaken wat er in de piste gebeurt. Zo hoeft u niets te missen van deze prachtige evenementen. Om via de livestream mee te kijken surft u naarwww.clipmyhorse.tvof gaat u naar de websites www.dutchhorsesales.comofwww.limburgseveulenveiling.nl.

De data en tijden op een rij:

Dutch Sport Horse Sales – Presentatie
Maandag 22 september – 19.30 uur

Dutch Sport Horse Sales – Veiling
Dinsdag 23 september – 19.30 uur

Limburgse Veulenveiling – Presentatie
Woensdag 24 september – 10.00 uur

Limburgse Veulenveiling – Veiling
Woensdag 24 september – 15.00 uur

Dit jaar wordt tevens gebruik gemaakt van een service die het kijken naar de livestream ondersteunt en transparanter maakt. Het heet DAI (Dynamic Auction Information). Het systeem laat u op uw scherm real time zien uit welke hoek van de zaal de biedingen komen. Dit maakt het vele malen leuker om de veiling online te volgen.