Maximus, Escada en Anyway II pakken 1e plaatsen in Florida en Qatar

29 februari 2016

De Ierse Ronan McGuinan werd met Maximus (voorheen Ferimain TH, v. Zapatero VDL), verkocht tijdens de DSHS in 2014, 1e bij de 6-jarigen tijdens het Winter Equestrian Festival CSI 5* in Wellington. Hij had de snelste ronde in de barrage en liet hiermee Nicholas Dello Joio vlak achter zich. Hetzelfde weekend eindigde deze combinatie op de 8e plek tijdens een andere klasse voor 6-jarigen in Wellington.

De tijdens de DSHS verkochte paarden Escada (Tangelo vd Zuuthoeve x Darco) en Erasmus HX (Vittorio x Amaretto I) namen ook deel aan het festival in Wellington. Julie Welles werd 1e met Escada bij de 7-jarigen en eindigde op de 4e plek in dezelfde klasse met Erasmus HX.

Verder presteerde het DSHS-paard Anyway II (No Limit x Farmer) goed in Al Rayyan in Qatar. Op 25 februari werd Ali Bin Khalid Al Thani 7e met Anyway II, die tijdens de veiling van 2010 is verkocht. Een dag later eindigde hij op de 1e plek tijdens de 1.55m. Zaterdag kwam de combinatie eveneens in actie en eindigden ze op een mooie 4e plek tijdens de Al Rayyan Grand Prix 1.60m.

Foto: Escada

Escada-KESS15L22760-web