Livestream: Dutch Sport Horse Sales live te volgen

20 september 2016

Vanavond is het zover, de welbekende Dutch Sport Horse Sales gaat om 19:30 uur van start. Na een zinderende openingsact zullen 27 jonge getalenteerde springpaarden onder de hamer gaan. De drukte tijdens de presentatie van gisteren beloofd veel goeds. Aan degenen die niet bij de veiling kunnen zijn is ook gedacht: de veiling is online live te volgen via ClipMyHorse en Dynamic Auction Information.

Op ClipMyHorse.tv is de veiling live te zien. Om de livestream van de veiling te kunnen ontvangen is op de laptop of computer geen premium membership nodig. Een premium membership is alleen nodig om de livestream op een mobiele telefoon of tablet te bekijken.

Op de website van DAI zijn de biedingen van de DSHS op de voet te volgen. Er wordt met kleuren aangegeven uit welke hoek de biedingen komen en er is een overzicht van de biedingen te zien. Op deze manier hoeven geïnteresseerden die niet in staat zijn aanwezig te zijn niks te missen van de spannende veilingavond van de Dutch Sport Horse Sales.

ClipMyHorse (15 minuten voor de veiling actief)
Dynamic Auction Information (15 minuten voor de veiling actief)