Kleur Vos
Schofthoogte L
Geslacht Merrie
Geboortedatum 2018
Stamboek KWPN
Catalogusnummer 04

Nick Name HX - Informatie & Pedigree

Uit de eigen fokkerij van Stal Hendrix komt deze zeer getalenteerde Nick Name HX. Deze merrie valt op met haar gedragen galop, zeer goede springtechniek en heeft veel potentie voor onder meer de Amerikaanse markt. Gezien haar sterke afkomst komen Nick Name HX’s kwaliteiten niet uit de lucht vallen. Ze is een dochter van de goed verervende hengst Entertainer, die zelf goed presteerde met onder meer Michel Hendrix en zijn stempel drukt in de fokkerij met nakomelingen die reeds in zijn voetsporen treden op 1.50/1.60m-niveau zoals Joelina, Izabella L en Isa.
Via de invloedrijke topvererver Kannan gaat de lijn terug op grootmoeder Dalidia HX. Zij klasseerde zich in de internationale sport onder Niels Knape en is een halfzus van onder andere het Wereldbekerspringpaard Allegiance (v.Animo) van Laura Kraut, de internationaal 1.45m-geklasseerde Zuleika (v.Indorado) van Shawn Casady en de Zangersheide gekeurde hengst Afellay
(v.Guidam). Deze Nederlandse prestatiefamilie bracht verder internationale 1.50/1.60m-paarden als Bukato (v.Ukato), Select (v.Damiro) en Verona (v.Tangelo van de Zuuthoeve).

Entertainer Warrant Numero Uno
Karanta
Shilavsca Fortuna Corland
Mhilavsca F
Iwanka HX Kannan Voltaire
Cemeta
Dalidia HX Carthino Z
Gosseline

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit paard? Vul onderstaand uw gegevens in en wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Uw naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag of opmerking