Ex-veilingpaarden kapen prijzen weg in heel Europa

23 augustus 2016

In het Zwitserse Verbier kwamen Belle (Numero Uno x Voltaire) en Brighton Bay (Ultimo x Kreator) aan de start. Brighton Bay en Emma Augier de Moussac reden zeer verdienstelijk mee in de CSIYH-rubriek. Ze werden één keer eerste en één keer tweede. Op zondag wonnen Belle en Paris Sellon the CSI3* 1.40m rubriek.

In het Belgische Lier deed Elisabeth (Applaus x Colman) goede zaken. Met Line Karsten Raaholt behaalde de schimmel merrie van Applaus op zaterdag een mooie zevende plaats in de CSI2* 1.30m.

In het Nederlandse Roosendaal reed Hillary Scott haar in de Dutch Sport Horse Sales aangekochte paarden Gloria (Cicero van Paemel Z x Silvio I) en Ducati VDP (Ukato x Voltaire) verdienstelijk rond. Met oud-veilingtopper Ducati VDP reed zij mee in de CSI2* Grand Prix en de schimmel merrie Gloria startte ze in de CSIYH1*.

In het Poolse Ciekocinko vond afgelopen weekend de Baltica Tour plaats. Efe Siyahi reed zijn Fascinating Fortuna (Zapatero VDL x Verdi) in de CSIYH1*. Met deze mooie ruin die hij vorig jaar in de Dutch Sport Horse Sale aankocht won hij deze rubriek maar liefst twee keer afgelopen weekend.

Baltica