Dynamic Auction Information

17 september 2014

Woensdag 17 september 2014

Net als vorig jaar zal ook dit jaar de Dutch Sport Horse Sales (23 september) en de Limburgse Veulenveiling (24 september) gebruik maken van Dynamic Auction Information (DAI).

Geïnteresseerde kijkers en potentiële kopers kunnen de veiling optimaal volgen middels dit innovatieve systeem. Waar een ‘gewone’ livestream altijd tegen een vertraging van enige seconden aanloopt, is DAI real-time. Daarnaast toont het niet alleen het actuele bod, maar ook uit welke deel van het publiek de biedingen komen.

Hierdoor wordt de veiling voor de kijker thuis een stuk overzichtelijker en transparanter, in het bijzonder wanneer het een buitenlandse kijker betreft. Voor potentiële kopers die willen deelnemen per telefoon is het gewin vele malen groter. Zij worden nu qua informatievoorziening gelijk gesteld met aanwezige bieders, hetgeen de drempel om mee te dingen verlaagt.

Bovendien is DAI geheel vernieuwd, en biedt het naast een nieuwe lay-out ook meer functionaliteit. Voor meer informatie betreft Dynamic Auction Information, zie http://daisystem.com