Dutch Sport Horse Sales presenteert hoogstaande collectie

20 augustus 2018

Voor de 15eeditie van de Dutch Sport Horse Sales zijn Paul, Emile, Timothy en Michel Hendrix samen met Yves Houtackers er wederom in geslaagd een uitstekende collectie veelbelovende jonge springpaarden samen te stellen. Onder meer de spraakmakende Stal Hendrix-competitiewinnaar Immanuel R zal op 2 oktober onder de hamer komen.

Een select gezelschap van 25 springpaarden van vier tot zeven jaar oud maken deel uit van de 2018-collectie van de Dutch Sport Horse Sales. Het gros heeft al één of meerdere sterke seizoenen in de sport achter de rug. Zo maakten paarden als Jafanola (v.Casimo Z), Joyko Keysershof (v.Entertainer) en winnaar Immanuel R (v.Echo van ’t Spieveld) veel indruk in de Stal Hendrix-competitie, eindigde de competitieve Mylord Lady (v.Mylord Carthago) als derde in de Blom Cup voor vijfjarigen en heeft de zevenjarige Cantos-dochter Guapa al internationale overwinningen behaald.

Collectie online
Opnieuw vormt het Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg het decor voor de Dutch Sport Horse Sales. Hier worden de paarden op maandag 1 oktober vanaf 19.30 uur gepresenteerd en de veiling vindt plaats op dinsdag 2 oktober om 19.15 uur. De volledige collectie toptalenten is nu te bekijken op de website.

Bekijk de collectie!