DSHS’ers scoren in Den Bosch, Lier en Kronenberg

25 april 2021

Marlon Modolo Zanotelli spande met zijn fraaie overwinning tijdens The Dutch Masters met Golia (v.Bustique) weer eens de kroon afgelopen week. Maar ook andere paarden die in het verleden in de Dutch Sport Horse Sales zijn verkocht zorgen voor goede resultaten op Europese bodem.

Gelijk op de eerste dag van The Dutch Masters/Indoor Brabant, zette Marlon Zanotelli zijn rit met Golia (v.Bustique) om in de overwinning. Het succesvolle duo schreef daarmee voor de tweede keer in 2021 een direct op tijd verreden 1.45m-rubriek op naam. Op datzelfde concours zorgde ook Laura Kraut voor DSHS-succes. Met de Harley VDL-zoon Constable II pakte zij in ’s-Hertogenbosch op zaterdag de tweede prijs in het klassieke 1.45m.

In Lier scoorde de in 2017 geveilde Haranta (v.Zirocco Blue VDL) goed onder de Manton Grange Stables’ ruiter Shane O’Meara. Ze wonnen op zondag de U25 1.35m-rubriek. Op het CSI2* De Peelbergen in Kronenberg kwam Maikel van der Vleuten aan de start met de DSHS-referentie Kamara van ’t Heike (v.Epleaser van ’t Heike). Donderdags eindigden ze als derde in het 1.40m direct op tijd.