DSHS-paarden presteren goed in Wellington en Bazel

16 januari 2017

Dat paarden afkomstig van de Dutch Sport Horse Sales op dreef zijn hebben de volgende paarden wederom bewezen. Balade de Normandie (Diamant de Semilly x Paladin des Ifs), Flambeau (Carambole x Casimir), Clearwater (Clearway x Come On) en Apart (Larino x Burggraaf) hebben zich namelijk van hun beste kant laten zien.

Pieter Devos en Apart in Bazel
Donderdag 12 januari werd in Bazel de CSI5* Grand Prix Qualifier op 1.50m-niveau verreden. Pieter Devos en Apart wisten een negende plaats te bemachtigen. Wederom een mooi resultaat van het duo dat de laatste tijd al o.a. een vijfde plaats in de Grand Prix in Mechelen heeft behaald.

Wellington
Op woensdag 11 januari werd tijdens het Winter Equestrian Festival de 7-jarigen rubriek op 1.30m-niveau verreden. DSHS-paard Flambeau kwam daarbij in actie onder Savannah Barry en eindigde op een tweede plaats.

Tijdens de 35.000 dollar Winter Equestrian Festival Challenge, dat op donderdag 12 januari plaatsvond, eindigde DSHS-paard Clearwater samen met amazone Marilyn Little op een tweede plaats.

Op vrijdag 13 januari wist Balade de Normandie onder Julie Welles de tweede plaats te bemachtigen in de 6-jarigen rubriek op 1.25m-niveau tijdens het Winter Equestrian Festival in Wellington.