Balade de Normandie en Gitania vallen op

12 juli 2017

In de eerste week van Knokke Hippique heeft Julie Welles met meerdere DSHS’ers opvallend gepresteerd. Zo won ze de zesjarigenrubriek op vrijdag met de vorig jaar geveilde Balade de Normandie, waarmee ze onlangs ook bij De Peelbergen zegevierde.

De kwaliteitsvolle Balade de Normandie (v.Diamant de Semilly) zette met Julie Welles het snelste resultaat neer in de tweefasen speciaal-rubriek voor zesjarigen. Op het Belgische topconcours gingen ruim 40 duo’s in deze rubriek met elkaar de strijd aan en niemand kon tippen aan de rit van Julie en Balade de Normandie. Heel dichtbij haar eigen resultaat kwam de Amerikaanse amazone met de eveneens via de DSHS verkochte Cantos-dochter Gitania, waarmee ze als derde eindigde in deze Youngster Tourrubriek.

Ook succes met Viper
Een dag eerder kon Julie Welles zich al als zevende opstellen in de 1.45m speedproef. Ook dit keer boekte ze het prijswinnende resultaat met een paard dat via de DSHS is verkocht: Viper Vromboutshoeve (v.Verdi), waarmee ze een foutloze rit realiseerde.