Apart en Pieter Devos onoverwinnelijk in CSI5* Grand Prix Bordeaux

6 februari 2017

De Dutch Sport Horse Sales paarden Cherry Tania (Cellestial x Con Capitol), S.F. Ariantha (Corland x Emilion) en Apart (Larino x Burggraaf) hebben afgelopen week grootse prestaties neergezet. Cherry Tania kwam met de Amerikaanse amazone Laura Kraut in actie tijdens het Winter Equestrian Festival in Wellington, SF Ariantha kwam eveneens in actie in Wellington onder Jack Towell en Apart nam onder Pieter Devos deel aan de CSI5* Grand Prix in Bordeaux, waar hij er vandoor wist te gaan met de overwinning.

In Bordeaux deden Apart en Belgisch kampioen Pieter Devos mee aan de felle strijd tijdens de CSI5* Grand Prix op 1.60m-niveau. Met al vele overwinningen op hun naam was het geen verassing dat zij vanaf meet af aan meedongen om de medailles. Ze gingen sterk van start en zetten een goede tijd neer in de eerste ronde. Zeven combinaties wisten zich uiteindelijk te kwalificeren voor de finale. In de barrage bleef de combinatie foutloos en zetten een ijzersterke tijd neer waar geen enkele combinatie nog aan kon tippen. Een fenomenale prestatie: Apart en Devos waren onoverwinnelijk in de Grand Prix Bordeaux.

De winnende ronde van Apart en Devos:

Pieter en Apart just won the Grand Prix in Bordeaux !!!

Posted by Team Pieter Devos on Sonntag, 5. Februar 2017

Cherry Tania wint in Wellington
Op donderdag 2 februari verschenen Laura Kraut en de getalenteerde Cherry Tania in de ring van de zevenjarige rubriek tijdens de WEF in Wellington, Florida. Zij streden om de medailles op 1.30m-niveau en deden dit zeker niet onverdienstelijk! Met twee prachtige foutloze rondes eindigden ze op de eerste plaats en namen ze goud in ontvangst. De volgende dag namen ze wederom deel aan de 7-jarigen rubriek op 1.30m-niveau. Met een mooie eerste ronde kwalificeerden ze zich voor de finale. In de barrage bleven ze eveneens foutloos en finishten ze op de vierde plaats met een nette tijd.

S.F. Ariantha verscheen onder de Amerikaanse ruiter Jack Towell in de CSI3* Grand Prix Qualifier op 1.60m-niveau in Wellington, Deeridge Farm. De combinatie eindigde op een vijfde plaats.